Det jag vill ha just nu:
Kylväska från Freezit

Fick tips om en veterinär

Nu har jag pratat med två kompisar från Göteborg den senaste veckan som båda två har vårdat sina hundar hos Djurkliniken i Partille. Båda två har blivit så fantastiskt bemötta <3 att de bara var tvungna att ringa mig för att prata om hur bra den här veterinären faktiskt är.

Tyvärr vet jag inte just vilken veterinär de har gått till hos Djurkliniken, men det ska vara en kvinnlig åtminstone. Så lugn och förstående, och hon lyssnar in alla inblandade extremt mycket innan hon börjar göra någonting. Precis som det ska vara när man kommer in med sin älskling.

För oss som inte bor i Göteborg så är inte Partille direkt något ställe jag känner till, förutom att jag har spelat handbollscup där när jag var mindre. Men enligt Google Maps ska det tydligen ligga precis vid den stora vägen mellan Lerum och Göteborg. 🙂

Som sagt har jag inte själv varit där men när någon behandlar djur respektfullt och faktiskt lyssnar på husse och matte, då är det kärlek från alla djurägare. Ni på djursjukhuset är guld värda i våra ögon. 😀

Puss till er veterinärer på Djurkliniken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *