Det jag vill ha just nu:
Kylväska från Freezit

Bra mäklare i Jönköping!

Som ni kanske känner till funderar jag just nu på att byta bostad. Även om jag trivs väldigt bra i min lägenhet så vill jag skaffa nåt eget. Jag hyr ju min bostad nu men jag vill köpa en bostadsrätt. Känslan av att ha nåt eget som jag själv kan bestämma över. Visst följer det med en massa skyldigheter när man har bostadsrätt men möjligheten att få välja själv hur man till exempel vill att köket ska se ut är något jag drömt om. Som det är nu får man ju bara välja mellan olika fasta alternativ och sån tid det tar dessutom, vaktmästarna och snickarna är ju inte världen snabbaste precis. Och hyresbolaget tar ju en väldigt lång tid på sig när man väl lämnat önskemål om att man vill förändra något i  köket. Och så kan man ju inte ha det.

Därför har jag tittat på lite annonser från fastighetsmäklare och har även varit på lite visningar av lägenheter. Denna gång vill jag ha en trea och det ska gärna vara centralt i Jönköping. Favoritområdet är Torpa eller Söder som det också kallas. Har varit och sett en lägenhet på Klostergatan och mäklaren från Västanhem pratade väldigt gott om lägenheten och området. Planlösningen var precis sådan som jag vill ha, öppen och ljus lägenhet med högt till tak. Budgivningen har inte startat än men jag har redan bestämt mig. Jag ska vara med i budgivningen och hoppas verkligen jag vinner. Men man kan ju aldrig veta hur många som är intresserade av denna lägenhet. På visningen var det bara fyra personer men det räcker ju att någon annan vill ha lägenheten så kan priset trissas upp.

Ska ta kontakt med lite olika mäklare i Jönköping för att se vad de har för bostadsrätter till salu just nu. Men jag fick en väldigt god kontakt med mäklaren från Västanhem. Så om du är ute efter en mäklare Jönköping så kan jag varmt rekommendera Västanhem.

3 Comments on Bra mäklare i Jönköping!

 1. Johan
  25 maj 2015 at 09:28

  Vi hade först lite svårt att välja mäklare men efter samtal med Per blev det klart och vi är supernöjda. Försäljningen gick kanon så vi kan bara rekommendera Västanhem.

  Svara
 2. Nils
  18 augusti 2015 at 10:45

  Tack för tipset. Efter mycket funderande och vägande för och emot fick detta och Johans kommentar oss att välja mäklare. Västanhem är nu givna när jag rekommenderar någon om en bra mäklare i Jönköping. Synd att dom bara finns här. Har många vänner runt om i Sverige som tyvärr gått på en del nitar.

  Svara
 3. Felicia
  8 oktober 2015 at 12:22

  Jag har också anlitat västanhem i Jönköping. Det är min tredje lägenhet jag sålt och jag har aldrig varit med om en trevligare mäklarbyrå. Det kändes bra hela vägen!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *